O afacere creata pentru succes. Nu esti singur, iti stam drept calauza!

Distribuitori OLALA CMS un Cloud SaaS CMS

Te-ai gandit sa pornesti o afacere profitabila si sa-ti traiesti viata din plin? Gandeste-te un pic, afacerea ta pe care o poti face oriunde in timp ce te concentrezi asupra familiei si vietii personale. Esti casnic/a, student/a sau pur si simplu doresti un casting suplimentar? Devino distribuitor nostru. Tu decizi programul tau de lucru. Tu decizi cat vrei sa castigi.

Contacteaza-ne pentru a deveni distribuitor

Fii propriul tau angajator

Nici ca se poate o pozitie mai buna. Tu decizi cat vrei sa castigi, noi iti punem la dispozitie oprtunitatea de a castiga.
Poti lucra de oriunde. In principiu, lucrezi cand vrei si cat vrei. Dar asta nu este o promisiune ca vei castiga bani fara sa faci nimic. Din contra, va fi cuantificarea succesului tau.

In mod normal, pentru a avea un salar intreg inseamna a pleca de acasa pentru 8 ore pe zi plus drumul de acasa la servici (uneori nu-i mare lucru, dar daca faci naveta...) si asta cel putin 5 zile pe saptamana. Ceea ce iti oferim noi este posibilitatea de a lucru de acasa in fata propriului tau computer. Nu timp pierdut sa ajungi undeva, nu “condica de semnat”, nu stres, numai eficienta si bani incomparabil mai multi. Lucrezi cand vrei, cat vrei. Asta nu inseamna ca nu poti creste o afacere sa ai proprii tai angajati si birouri. Dar nu este o conditie obligatorie ca in cazul afacerilor clasice. Acesta este o afacere bazata pe internet si este foarte scalabila. Poate creste infinit de mult.

Tu nu vei fi salariatul nostrum si in consecinta nu esti limitat la un salariu. Noi suntem furnizorul tau si nu iti vom limita in nici un fel cresterea legitima.

Economii in costuri de transport

In medie, lucrand de acasa economisesti mii de lei in fiecare an numai cu costul combustibilului. Deasemenea, mai putini kilometri parcursi cu masina conduce la o mai mica uzura, ceea ce va prelungii viata masinii tale.

Mediu de lucru confortabil

Cand lucrezi de acasa, ai control complet asupra mediului in care muncesti. Vei fi mai productiv fara intreruperile zgomotoase a colegilor de munca. Decorurile, lumina si temperatura pot fi personalizate pe gusturile tale.

O balanta mai buna intre viata si munca

Lucrand de acasa iti permite sa gasesti o balanta mai buna intre telurile carierei si vietii de familie. Petrecerea unui timp mai indelungat cu familia te face mai fericit, ceea ce determina minimizarea stresului si cresterea satisfactiei muncii.

Este posibil asa ceva?

DA! Acesta propunere de afacere nu este o gluma si nu este imposibila. Trebuie doar sa crezi in propriile tale puteri de a te ridica deasupra vietii de simplu salariat. Optimism, entuziasm, incredere in produsul pe care il vinzi, viziune si perseverenta sunt ingredientele principale cu care trebuie sa abordezi acesta propunere de afacere. Totul incepe cu gandire pozitiva si hotarare de a persevera in atingerea telurilor planuite. Nu este usor, dar este de atins o asemenea tinta. Noi iti oferim suportul nostru in a ajunge acolo. Nu uita, succesul tau este si succesul nostru.

Crezi ca ai ce trebuie pentru o cariera de succes? Vrei sa infrunti succesul? Atunci nu pierde aceasta oportunitate. Indrazneste la o viata cu mai multi bani facuti cu mai putine eforturi, fara mers la serviciul zilnic si fara stresul ce ti-l induce seful.

Despre noi

Agentia OLALA este dezvoltator de software pentru aplicatii web, mobile si desktopuri, cu ani de experienta si creativitate comerciala. Agentia OLALA pune pe piata un sistem de constrire a paginilor web fara a fi necesare cunostinte de programare din partea operatorului, numit OLALA CMS. Sistemul nostru opereaza in Amazon Cloud pentru maximum de securitate si disponibilitate si este oferit ca SaaS (Software ca Serviciu), adica noi ne ocupam de modernizarea, mentenanta si fixarea defectiunilor tehnice. Pentru cel ce foloseste sistemul, el este foarte usor scalabil si se personalileaza pe afacerea lui.
Ceea ce il face special pe acest sistem este faptul ca este intuitiv si aplicat la mediul comercial si tehnicile umane de marketing.
Pe scurt, facem websiteuri si le facem bine si repede.

Cariere

Agentia OLALA este in permanenta cautare de persone competente si talentate, care pot face o diferenta prin entuziasm.
Suntem o firma in plina expansiune pe trei continente: Australia si Noua Zeelanda, Europa si America.
Credem ca sufletul unei afaceri este omul si de aceea punem mare pret pe creearea unei retele de distribuitori care sa ofere incredere si comfort clientilor nostri. Intotdeauna va exista cineva care sa ii ofere suport si ajutor clientului nostru in limba, in timpul oreleor de lucru si in tara lui, sa vorbeasca cu el si sa aflam cum putem imbunatatii acest sistem direct de la clienti. Pretuim comunicarea deschisa si colaborarea stransa intre clientii nostri si membrii echipei.

Conditii pentru a fi distribuitorul nostru

Nu conteaza varsta sau calificarile tale, trebuie doar sa doresti sa spargi barierele clasice de a privi modul in care iti castigi existenta. In principiu ai nevoie de urmatoarele capabilitati pentru a devenii distribuitor pentru OLALA CMS.

1. Bune capabilitati de a lucra cu computerul. Computer personal cu placa de sunet si boxe nu mai vechi de 3 ani. Oriunde te afli, singura conditie este sa ai conexiune buna si securizata la internet.

2. Trebuie sa obti dreptul de a emite facturi (ca persoana fizica sau ca societate comerciala, alegerea e a ta). Sa ai un cont in banca prin care sa efectuezi tranzactiile (sa incasezi bani de la cliente tai si din care sa ne platesti abonamentele ce ni se cuvin).

3. Un website care sa te reprezinte bazat pe OLALA CMS. Prin asta demostrezi clientilor tai calitatea produsului pe care il vinzi si ai ocazia de a-l folosi. Trebuie sa-ti creezi imaginea ta online, cine esti sau mai bine zis cine vrei sa fi, dar asta numai daca esti determinat sa faci efortul necesar. Fara exagerari, dar cu gandire de ansamblu. Gandeste la scara mare pentru a ajunge departe.

Candidati ideali

Orice afacere ai face cheia este sa vinzi. Oportunitatea oferita de noi se rezuma tot la vanzari, de data asta bazata pe relatii umane. Tinem mult la factorul uman, deoarece este unul dintre punctele nostre de diferenta intre noi si concurenta nostra. Vrem sa oferim un produs online (produs de ultima tehnologie si in continua dezvoltare) care este suportat de ajutor uman. Ceea ce initiem noi prin acest program de distrubuitori este un canal de vanzari directe. Prin urmare, candidatul ideal va fi acea persoana care:

 • are talent in vanzari
 • cunoaste produsul pe care il oferim (OLALA CMS)
 • are abilitati de a-si gestiona vanzarile si clientii

Profesii ideale pentru acest gen de afacere sunt:

 • grafica sau web design
 • ziaristica, publicistica sau blogging
 • agenti de vanzari
 • media influencer sau internet marketing
 • administrator magazin online

Ce oferim la Agentia OLALA

 • un produs de calitate la un pret competitiv - OLALA CMS
 • un produs mentinut continuu si imbunatatit continuu - Cloud SaaS CMS
 • un produs vandabil, intrucat oricine are nevoie de un website
 • un produs continuu mediatizat
 • numarul solutiilor / servicii oferite creste in timp - noi oportunitati
 • logistica si suport

La ce te astepti?

Produsul oferit de noi nu este un produs ieftin, pentru ca noi nu vinden numere, vinden calitate. Produsul nostru nu este pentru clientii saraci care nu investesc in afacerea lor si cumpara ce e mai ieftin fara sa se gandeasca la consecinte. Apropo de zicala: "Sunt prea sarac sa cumpar ceva ieftin". Ieftin inseamna, de cele mai multe ori, a cumpara acelasi produs de mai multe ori sau a abandona ideea de a avea acel produs.
Produsul nostru este pentru clientii care au nevoie de un instrument care sa-i ajute sa faca si mai multi bani, pentru cei care au incredere in putearea internetului. Nu subestima numarul acestora si viitoarea expansiune. Veniturile online sunt mai usor de obtinut (mai putine eforturi fizice si financiare) si initiaza o infinitate de oportunitati. Este de netagaduit faptul ca este tendinta viitorului.

Nu ascund faptul ca concurenta in acest domeniu este mare, dar asta dezvaluie faptul ca exista cerere la fel de mare in acest segment de piata. Cei mai buni castiga, nu cei mai ieftini. Hai sa fim cei mai buni impreuna!

Concret, ce trebuie sa faci

1. Vanzari directe: websiteuri bazate pe OLALA CMS. Costruirea websiteului conform cerintelor si nevoilor clientului si angajamentul clientului de a plati abonamentul lunar. Daca construirea websiteului o faci tu, taxa de construire iti revine. In caz contrar, incasezi un comision prestabilit.
In cazul abonamentului, acesta il incaseaza Agentia OLALA (facturi, urmarire plati cade in atributia Agentiei OLALA) sau il gestionezi tu cu o plus-valoare pentru eforturile tale si tu achiti Agentiei OLALA abonamentul lunar conform numarului de conturi gestionate.

2. Clientii tai, probabil in mare parte, vor veni datorita eforturilor de promovare a propriului tau site. Deci, inainte de toate, continua promovarea siteului tau este activitatea numarul unu pe agenda ta.

3. Trebuie sa ai grija de clientii tai:
- cineva are nevoie de instruire cum sa foloseca sistemul OLALA CMS (primele 2 ore sunt gratuite)
- cineva are nevoie ca tu sa-i faci un serviciu pentru siteul lui pe platforma OLALA CMS (contra cost): SEO, creare de continut, schimbarea aparentei websiteului, functionalitate (limitata la ceea ce face sistemul), prelucrare grafica (executi tu sau gasesti un contractor), advertising etc.
Acestea vor fi venituri continue de la clientii tai existenti. Cu cat numarul clientilor este mai mare, cu atat acest gen de servicii sunt mai multe.

4. Preiei servicii ce trebuie facute pentru clientii altor distribuitori aflati in imposibilitatea de a-si deservi clientii sau clienti care contacteaza direct Agentia OLALA. In aceste cazuri, tu vei face doar serviciul curent sau il vei prelua ca si client al tau intrucat noi nu furnizam servicii directe catre cei care folosesc sistemul.

5. Organizeaza propriul tau canal de vanzari. Cu alte cuvinte, vanzarile pe nivele multiple sunt permise, de ce nu? Pentru un canal de vanzari pe nivele multiple trebuie sa fi:

 • o persoana orientata spre detalii
 • sa ai o personalitate sociabila si confidenta
 • sa ai cunostinte de recrutare
 • sa ai spirit de mentor
 • sa sti sa motivezi oamenii de vanzari

Deci, odata ce te comiti acestei afaceri, sansele de reusita sunt reale.
Hai sa crestem impreuna ca o familie mare si sa tinem toti clientii impreuna pentru a-i putea ajuta eficient.

Direct colaterale

Ca activitati complementare care le poti oferi clientilor tai pe langa produsul furnizat (website bazat pe OLALA CMS) sunt:

 • Internet marketing: SEO, online advertising, networking
 • Web designer, procesare de imagini, video, animatie
 • Administrare magazine online
 • Creare de continut online

Foarte putine ocupatii se preteaza la fel de bine pentru lucratul oriunde te-ai afla ca scrisul, crearea de continut pentru websiteuri fie ca sunt magazine online, fie ca sunt websiteuri de prezentare.
Fie ca stai in mijlocul naturii si nu trebuie sa faci naveta la lucru, fie ca esti cu familia in vacanta prelungita, (presupunand ca ai internet in ambele cazuri) tu poti sa-ti continui munca zilnica si sa faci bani oriunde te-ai afla.

Concluzie

Acesta nu este o promisiune ca vei castiga ceva fara sa faci nimic. Este doar o solutie pentru resunosaterea meritelor muncii tale constiincioase si a succesului tau. Aminteste-ti nu esti salariatul nostru, ci noi suntem furnizorul tau.

Nu esti singur(a) in aventura ta in lumea afacerilor, iti suntem calauza.

Contacteaza-ne pentru a deveni distribuitor

Agentia OLALA Romania

Noi folosim datele pe care tu le furnizezi prin interactiunea ta cu acest site folosind cookies. Toate datele colectate via cookies sunt esentiale pentru functionarea corecta a acestui site.
Daca nu esti conectat, toate informatiile sunt anonime. Pentru mai multe informatii citeste paginile: Protectie date personale si Cookies.