Legal

Deobicei paginile legale sunt ignorate. Deoarece este vorba de bani si datele tale personale, iti recomandam sa citesti cu atentie cele de mai jos.
Apasa pe sectiunea care te intereseaza pentru a citi continutul.

Termenii de folosire a siteului olala.ro

Revizuire: 1.0.2.3 din 29/11/2018
Drepturi de autor (C) 2008, 2018 OLALA.COM.AU. (TM)
NSW, Australia

1.TERMENI

OLALA.RO va fi numit FURNIZOR. Orice companie sau persoana care primeste servicii de la FURNIZOR va fi numita CLIENT. Oricine interactioneaza in orice fel cu siteul va fi denumit UTILIZATOR.

2.INTRODUCERE

Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteti de acord sa respectati aceasta politica de folosire a websiteului OLALA.RO. Sunteti de acord sa utilizati sistemul web construit de furnizor cu respect, curtoazie si responsabilitate. Ne asteptam sa aveti cunostinte de baza despre modul in care functioneaza internetul, tipurile de utilizari care sunt in general acceptabile si tipurile de utilizari care trebuie evitate. Bunul simt este cel mai bun ghid cu privire la ceea ce este considerat o utilizare acceptabila. Urmatoarele utilizari sunt inacceptabile:

Ilegalitatea sub orice forma, inclusiv, dar fara a se limita la activitati cum ar fi distribuirea neautorizata sau copierea materialelor protejate prin drepturi de autor, incalcarea restrictiilor de export ale Romaniei, hartuire, frauda, trafic de materiale obscene, trafic de droguri si alte activitati ilegale.

Prevederile acestei politici se intentioneaza a fi tratate ca orientari si nu sunt menite a fi exhaustive. In general, se interzic comportamentele care incalca legea, reglementarile sau normele acceptate ale comunitatii Internet, fie ca sunt sau nu mentionate in mod expres in aceasta politica. FURNIZORUL isi rezerva dreptul in orice moment de a interzice activitatile care ii afecteaza reputatia comerciala si normelor de bun simt.

3.GENERAL

FURNIZORUL nu este responsabil pentru niciun material publicat pe websiteul CLIENTULUI. CLIENTUL nu poate posta, transmite, retransmite sau stoca materiale pe sau prin intermediul oricaror Servicii sau Produse care, in opinia Firmei (i) incalca orice lege sau reglementare locala, de stat, federala sau internationala ( ii) periculoase, obscene, indecente, defaimatoare sau care ar putea afecta in mod negativ orice persoana, grup sau entitate (colectiv "Persoane") sau (iii) incalca drepturile oricarei persoane, inclusiv drepturile protejate de dreptul de autor, secretul comercial, alte legi sau reglementari similare privind proprietatea intelectuala sau similare, inclusiv, dar fara a se limita la, instalarea sau distribuirea produselor "piratate" sau a altor produse software care nu sunt autorizate in mod corespunzator pentru a fi utilizate de catre CLIENT. CLIENTUL va fi responsabil pentru a determina ce legi sau reglementari sunt aplicabile utilizarii serviciilor si produselor.

CLIENTUL trebuie sa acorde o atentie rezonabila pentru pastrarea fiecarui script, a aplicatiei, a serverului sau a dispozitivelor de retea atasate sau gazduite de infrastructura FURNIZORULUI actualizate si patchuri cu cele mai recente actualizari de securitate. Neacordarea unei atentii rezonabile pentru a va proteja aplicatiile si / sau serverul poate duce la un compromis de securitate din partea surselor externe. FURNIZORUL nu este responsabil pentru securitatea la nivel de aplicatie / server la nivel CLIENTULUI, cu exceptia cazului in care este contractat un pachet de administrare a securitatii, un pachet de administrare a securitatii firewall sau un pachet de sistem de operare gestionat in intregime. O aplicatie compromisa sau un server care genereaza interferente in retea va avea ca rezultat notificarea imediata a CLIENTULUI si va fi suspendata / deconectata de la retea imediat, astfel incat sa nu afecteze in mod direct alti clienti. Nu vor fi acordate credite de serviciu pentru intreruperile rezultate din deconectarea directa din cauza incalcarii securitatii. CLIENTUL este singurul responsabil pentru orice incalcare a securitatii care afecteaza aplicatiile sau serverele aflate sub controlul CLIENTULUI. Daca un CLIENT creeaza in mod intentionat o incalcare a securitatii, costul pentru rezolvarea eventualelor deteriorari ale aplicatiei CLIENTULUI sau al serverului sau ale altor servere va fi debitat direct de CLIENT. Munca folosita pentru a rezolva astfel de daune este clasificata ca recuperare de urgenta a securitatii si este in prezent taxata la 600 AUD pe ora.

4. SECURITATEA SISTEMELOR SI A RETELELOR

Incalcarea securitatii sistemului sau a retelei este strict interzisa si poate conduce la raspundere penala si civila. FURNIZORUL investigheaza toate incidentele care implica astfel de incalcari si va coopera cu organele de drept in cazul in care se suspecteaza o incalcare penala.

Exemple de incalcari ale securitatii sistemului sau ale retelei includ, fara limitare, urmatoarele:

  • Introducerea programelor rau intentionate in retea sau pe server (exemplu: virusi, viermi, cai troieni si alte executabile menite sa provoace rau).
  • Efectuarea de incalcari ale securitatii sau perturbari ale comunicarii Internetului si / sau a conectivitatii. Incalcarile de securitate includ, dar nu se limiteaza la acestea, accesul la date a caror CLIENTUL nu este destinatar sau detalii de conectare la un server sau un cont pe care CLIENTUL nu este autorizat sa il acceseze. Pentru scopurile acestei sectiuni, "intreruperile" includ, dar nu se limiteaza la scanari de porturi, inundatii de pinguri, bombardamente prin e-mail, spoofing de pachete, falsificare IP si informatii de rutare falsificate.
  • Executarea oricarei forme de activitate de retea care va intercepta date care nu sunt destinate CLIENTULUI.
  • Distrugerea autentificarii utilizatorilor sau a securitatii oricaror host, retele sau cont.
  • Interferarea sau respingerea serviciului pentru orice alt utilizator decat costul CLIENTULUI (exemplu: refuz al serviciului de atac sau distrbuire de serviciului de atac).
  • Utilizarea oricarui script / comanda de program sau trimiterea de mesaje de orice fel, concepute sa interfereze sau sa dezactiveze sesiunea terminalului utilizatorului, prin orice mijloace, local sau prin Internet.
  • Interferentele de retea a oricarui CLIENT care pot provoca sau care cauzeaza in prezent interferente in retea cu un alt CLIENT vor fi suspendate / deconectate imediat. Nu vor fi emise credite de serviciu CLIENTILOR suspendati / deconectati pentru incalcari ale securitatii retelei.

4.1 Utilizarea necorespunzatoare a resurselor de sistem pentru serviciul de gazduire (hosting) partajat

Este o incalcare pentru oricine sa publice informatii sau sa includa programe pe serviciul de gazduire partajata furnizate prin serviciile FURNIZORULUI care consuma o banda excesiva sau un timp CPU. Procesele de fundal, inclusiv, dar fara a se limita la: ircbot, bnc, proxy, expeditor de email, daemon sunt strict interzise.

4.2 Eticheta internetului

CLIENTUL este de asteptat sa aiba o eticheta rezonabila pe internet (Netiquette). CLIENTUL va respecta regulile corespunzatoare pentru orice retea la care FURNIZORUL poate furniza acces. CLIENTUL nu trebuie sa posteze, sa transmita sau sa permita accesul la Internet la informatiile pe care CLIENTUL doreste sa le pastreze confidentiale. CLIENTUL nu are permisiunea de a posta nici un material ilegal, calomnios si deranjant, descrie indecente privind copiii sau este susceptibil de a avea drept consecinta represalii contra FURNIZORULUI de catre utilizatorii ofensati. FURNIZORUL isi rezerva dreptul de a refuza sau de a inceta serviciul in orice moment pentru incalcarea acestei sectiuni. Aceasta include servicii de publicitate sau siteuri prin intermediul IRC sau USENET, cu incalcarea clara a politicilor canalului IRC sau a grupului USENET.

4.3 Politica de e-mail

Mesaj de masa. FURNIZORUL are o politica care permite zero SPAM, emailul nedorit sau UCE. Spamurile, mesajele neautorizate si UCE sunt definite ca: trimiterea acelorasi mesaje de posta electronica, aceleasi sau in esenta similare, nesolicitate, fie comerciale, fie nu, catre mai multi destinatari. Un mesaj este considerat nesolicitat daca este afisat cu incalcarea unui privilegiu de grup de stiri sau daca este trimis unui destinatar care nu a solicitat sau a invitat mesajul. UCE include, de asemenea, e-mail cu anteturi forjate, relee de server de mail compromise si informatii false de contact. Aceasta interdictie se extinde la trimiterea de mesaje nesolicitate in masa de la un alt serviciu, ceea ce implica in vreun fel utilizarea serviciilor FURNIZORULUI indiferent daca mesajul a provenit sau nu din reteaua noastra.

Listele de corespondenta: Regulile FURNIZOLULUI de trimitere in masa ale se aplica, de asemenea, listelor de discutii, serviciilor de lista sau serviciilor de corespondenta cu care poti incheia contracte. Politica este stabilita dupa cum urmează: O lista acceptabila de discutii va fi orientata catre un public tinta care sa inscris voluntar pentru informatiile de posta electronica sau care si-a facut adresa de email disponibila pentru distribuirea de informatii pe care le oferi. Lista trebuie, de asemenea, sa permita eliminarea automata de a celor care solicita incetarea acestei distrubutii catre ei.

Daca actiunile CLIENTULUI au provocat serverele de mail ale FURNIZORULUI sau intervalele de adrese IP ale FURNIZORULUI sa fie plasate pe liste negre si alte sisteme software de filtrare a corespondentei utilizate de companii pe internet, veti fi amendat cu o taxa de 1000 AUD pentru contul tau si 600 AUD pe ora pentru taxele administrative suportate pentru a elimina si a proteja serverele de posta si intervalele de adrese IP.

Utilizarea conturilor de email. FURNIZORUL ofera un numar limitat de conturi de email clientilor sai gazduiti pe server in comun. Aceasta facilitate ar trebui utilizata numai pentru persoana directa a CLIENTULUI si / sau pentru familii. FURNIZORUL interzice in mod expres utilizarea serverelor de gazduire partajata pentru a furniza servicii de email, indiferent daca este gratuita sau se bazeaza pe taxa pentru publicul larg. De exemplu, CLIENTUL nu poate oferi servicii gratuite de email, cum ar fi Hotmail, bazat pe facilitatea noastra de email server partajat.

4.4 Pornografia copiilor

FURNIZORUL va coopera pe deplin cu orice investigatie penala in cazul incalcarii de catre CLIENȚI a actelor romane privind protectia copilului in ceea ce priveste pornografia infantila. CLIENTII sunt in cele din urma responsabili pentru actiunile clientilor lor pe serverele FURNIZORULUI si vor fi responsabili pentru materiale ilegale postate de clientii lor.

Conform actelor privind protectia copilului, pornografia infantila include fotografii, filme, video sau orice alt tip de prezentare vizuala care arata o persoana care este sau este descrisa ca fiind sub varsta de optsprezece ani si care este implicata sau este descrisa ca angajata in mod explicit activitatii sexuale sau a carei caracteristica dominanta este reprezentarea, in scop sexual, a unui organ sexual sau a regiunii anale a unei persoane sub varsta de optsprezece ani sau orice reprezentare vizuala materiala sau vizuala care sustine sau consiliaza activitatea sexuala cu o persoana sub varsta de optsprezece ani.

4.5 Incalcarea drepturilor de autor

Infrastructura FURNIZORULUI, inclusiv reteaua, hardwareul inchiriat, serviciile de colocare si alte tipuri de hardware folosite de firma, pot fi utilizate numai in scopuri legale. Transmiterea, distribuirea sau stocarea oricaror informatii, date sau materiale care incalca reglementarile sau legea romana, australiana, americana, internationala sau de stat sau dreptul comun este interzisa. Aceasta include, dar nu se limiteaza la, materiale protejate prin drepturi de autor, marci comerciale, secret comercial sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Crearea, utilizarea sau distribuirea de copii neautorizate de software reprezinta o incalcare a legii federale si de stat. Daca copiati, distribuiti sau instalati softwareul in moduri pe care licenta nu le permite, incalcati legea federala privind drepturile de autor. OLALA.COM.AU (TM) va coopera cu toate agentiile de aplicare a legii in legatura cu presupusa incalcare a drepturilor de autor adapostite in centrele de date / serverele noastre.

5. Termeni de dezvoltare web

Pentru construirea sau modificarea unei aplicatii web sau a unui website de catre FURNIZOR vor fi aplicate urmatoarele:

5.1 Responsabilitatile FURNIZORULUI

  • sa lucreze pe baza specificatiilor CLIENTILOR
  • sa furnizeze siteul sau modulul care functioneze fara erori
  • atata timp cat FURNIZORUL este singurul care poate accesa si schimba codul sursa folosind orice metoda de exemplu administrarea websiteului, panou de gazduire, ftp.

5.2 Responsabilitatile CLIENTILOR

CLIENTUL trebuie sa pastreze in partea de jos a siteului vizibile cel putin doua linkuri catre FURNIZORUL WEBSITEULUI: siteuri de dezvoltare si gazduire. Marimea textului si a imaginilor este subordonata acordului dintre CLIENT si FURNIZOR, textul trebuie sa aiba o inaltime de cel putin 7px.

Daca CLIENTUL sau o a treia parte are acces in orice fel la sistemul de fisiere si / sau baza de date prin FTP sau panoul de control sau prin modulul / pluginul din zona administrativa, atunci:

  • CLIENTUL are intreaga responsabilitate privind aspectul siteului si functionalitatea acestuia
  • FURNIZORUL nu are nici o responsabilitate cu privire la orice aspect al siteului sau al modulului furnizat CLIENTULUI
  • Toate detaliile referitoare la SEO si / sau monitorizarea siteului stocate pe platforma FURNIZORULUI sau in contul FURNIZORULUI vor fi sterse. Responsabilitatea CLIENTULUI este de a reintroduce siteul sau in directoare si motoare de cautare.
  • CLIENTUL nu va cere nici o compensatie FURNIZORULUI sub nici o circumstanta.
  • Daca exista un contact intre CLIENT si FURNIZOR, contactul va fi anulat imediat si orice legatura intre FURNIZOR si CLIENT va inceta imediat.

5.3 Drepturile de autor si marcile comerciale

CLIENTUL garanteaza neconditionat ca orice elemente de text, grafice, fotografii, desene sau modele comerciale sau alte lucrari de arta furnizate FURNIZORULUI pentru includerea in proiectul de web design sunt detinute de CLIENT sau CLIENTUL are permisiunea proprietarului de drept sa utilizeze fiecare din aceste elemente si va proteja, nu-l va face raspunzator, il va despagubi si apara pe FURNIZOR si subcontractantii sai de orice raspundere (inclusiv onorariile avocatului si costurile de judecata), inclusiv orice reclamatie sau proces, amenintare sau real, care rezulta din utilizarea unor astfel de elemente furnizate de CLIENT.

5.4 Legea comertului electronic

CLIENTUL este de acord ca CLIENTUL este singurul responsabil pentru respectarea oricaror legi, taxe si tarife aplicabile in orice mod proiectului de web design sau oricaror alte servicii avute in vedere aici si va proteja, nu-l va tine responsabil si il va apara pe FURNIZOR si subcontractantii sai de la orice revendicarea, amenda, pedeapsa, impozitul, penalitatea, pedeapsa sau tariful care rezulta din exercitarea de catre CLIENT a comertului electronic pe Internet si / sau orice nerespectare a acestor legi, taxe si tarife.

5.5 Programul de plata

Plata pentru serviciile furnizate se face in conformitate cu conditiile din prezentul contract. Fara a aduce atingere preturilor enumerate in literatura de specialitate sau pe paginile web, CLIENTUL si FURNIZORULUI sunt de acord ca serviciile descrise in acest contract trebuie sa fie completate pentru suma stabilita in acest calendar al platilor. CLIENTUL este de acord sa plateasca FURNIZORULUI un depozit initial, nerambursabil asa cum este stabilit in Planul de Plati in pagina de desfasurare. FURNIZORUL cere ca aceasta suma sa fie platita inainte de inceperea oricarei lucrari de dezvoltare. FURNIZORUL isi rezerva dreptul de a elimina orice proiect de web design de la publicarea pe Internet pana la efectuarea platii finale. Aceasta include neplata taxelor de gazduire. In cazul in care colectarea se dovedeste necesara, CLIENTUL este de acord sa plateasca toate taxele (inclusiv toate onorariile avocatului si costurile de judecata) suportate in acest proces.

5.6 Politica de rambursare a websiteului

Depozitele platite la inceputul proiectarii websiteurilor sunt rambursabile in termen de 5 zile lucratoare, atata timp cat nu au fost efectuate nici o lucrare sau editare / scanare grafica. In cazul in care FURNIZORUL a inceput cu buna-credinta proiectarea websiteului, atunci serviciile executate vor fi deduse din suma de rambursare - diferenta va fi returnat CLIENTULUI. In toate cazurile, nu se acorda nicio restituire dupa perioada de 5 zile.

6. Consecintele incalcarii

Cand FURNIZORUL i-a la cunoastinta o presupusa incalcare a Politicii de utilizare acceptabila, FURNIZORUL va initia o investigatie. In timpul anchetei, FURNIZORUL poate restrictiona accesul CLIENTULUI pentru a preveni posibila activitate neautorizata. In functie de severitatea incalcarii, FURNIZORUL poate, la discretia sa exclusiva, sa restranga, sa suspende sau sa rezilieze contul CLIENTULUI si / sau sa urmareasca alte cai de atac civile. In cazul in care o astfel de incalcare este o infractiune, FURNIZORUL va notifica departamentul de aplicare a legii in legatura cu aceasta incalcare.

FURNIZORUL nu emite credite de serviciu pentru eventualele intreruperi cauzate de dezactivarea serviciului care rezulta din incalcarea acestor politici de utilizare.

6.1 Raportarea abuzului

Orice parte care doreste sa raporteze orice incalcare a acestei politici, poate sa ne contacteze prin intermediul formei de contact online.

Termenii si conditiile, Politica de confidentialitate si licentele software sunt supuse modificarilor in orice moment fara notificarea CLIENTULUI.

Politica de protectie a datelor personale

Revizuire: 2.0 din 2/12/2018
Drepturi de autor (C) 2008, 2018 OLALA.COM.AU. (TM)
NSW, Australia

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile noastre principale in calitate de operator de date cu caracter personal. Prin urmare, prin implementarea ISO 27001/2017 am urmarit si urmarim in permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor.

Prezenta politica de confidentialitate vizeaza datele cu caracter personal ale clientilor si ale celorlalti utilizatori, furnizori ai acestui website. Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila, colectate prin intermediul acestui website.

Scopurile prelucrarii

Datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate voluntar cu ocazia crearii contului de utilizator sau furnizate pe orice alta cale pusa la dispozitie prin acest site sunt prelucrate in urmatoarele scopuri:

  • pentru indeplinirea obligatiilor legale care revin in sarcina OLALA in contextul serviciilor prestate prin acest site, inclusiv pentru procesarea solicitarilor dumneavoastra formulate prin intermediul contului sau acestui website sau efectuarea verificarilor si formalitatilor aferente incheierii contractului de furnizare cu servicii cu OLALA.
  • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre OLALA si dumneavoastra, inclusiv in scopul executarii contractului de furnizare, facturarea corespondentei cu dumneavoastra, recuperarii eventualelor creante, precum si protejarii oricarui interes legitim al OLALA pe cale administrativa sau judiciara, cesiunii de creante catre tertii, primirii si gestionarii solicitarilor dumneavoastra, precum și conformarii cu cerintele legale privind arhivarea.
  • pentru activitati de marketing direct si publicitate pentru produsele si serviciile noastre sau ale partenerilor/ afiliatilor OLALA ( oferte in vederea prestarii de servicii catre terti ) prin promovarea celor mai potrivite produse si servicii ale OLALA sau ale partenerilor/ afiliatilor OLALA.
  • in scopul determinarii si evaluarii intereselor si preferintelor dumneavoastra, utilizand mijloace automate si/ sau neautomate, in vederea generarii de oferte personalizate. Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop prezinta beneficiul de a va oferi un serviciu cat mai apropiat de nevoile si interesele dumneavoastra, dar si de a va sugera unele alegeri cu privire la produsele/ serviciile OLALA sau afiliatilor/ partenerilor OLALA.
  • in scopul unor analize statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale.

Temeiul juridic al prelucrarilor

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile de mai sus are la baza:

(i) obligatiile legale care incumba in sarcina OLALA ca urmare a operatiunilor prin intermediul acestui website sau contului OLALA.

(ii) incheierea, respectiv executarea contractului de furnizare incheiat cu OLALA.

(iii) interesul legitim al OLALA de a-si promova produsele si/ sau serviciile.

(iv) consimtamantul dumneavoastra in ce priveste activitatile de marketing/ publicitate si alte prelucrari pentru care legislatia in domeniu prevede obligativitatea obtinerii consimtamantului.

In masura in care ati exprimat consimtamantul dumneavoastra cu privire la o anumite prelucrare, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment.

Durata prelucrarii

Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

In contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, OLALA poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai contractuali, catre afiliatii sai, catre persoane imputernicite care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pe seama OLALA ori catre autoritatile publice centrale/ locale, in urmatoarele cazuri:

  • pentru administrarea, intretinerea, personalizarea si imbunatatirea acestui website, inclusiv a contului OLALA si a serviciilor derulate prin intermediul acestora;
  • pentru indeplinirea unor obligatii contractuale de catre OLALA cum ar fi servicii de relationare cu clientii, de imprimare si trimitere facturi etc;
  • in cazul unor campanii promotionale organizate de catre OLALA impreuna cu diversi parteneri contractuali sau afiliati ai OLALA;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/ promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in afara Romaniei, in statele membre ale UE sau in afara UE, catre societatile partenere OLALA sau catre diversi imputerniciti ai sai. Transferurile in afara UE se vor realiza fie in baza unei decizii a Comisiei EU in baza careia s-a constatat caracterul adecvat de protectie al datelor in statele respective, fie catre entitati care asigura garantii de securitate corespunzatoare, drepturile dumneavoastra conform prezentei politici de confidentialitate nefiind afectate in vreun mod negativ.

Furnizarea datelor cu caracter personal

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de oferte cu privire la produsele/ serviciile OLALA sau ale partenerilor OLALA sau pentru ca OLALA sa poata gestiona solicitarile dumneavoastra cu privire la incheierea sau executarea contractelor cu OLALA. Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal poate avea drept consecinta imposibilitatea beneficierii de serviciile mentionate mai sus.

Masuri de securitate a datelor

OLALA va aplica in utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal masurile tehnice si organizatorice necesare in vederea asigurarii securitatii acestora, protejarii impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Drepturile de care beneficiati

In legatura cu aceasta prelucrare de date, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra cu privire la anumite prelucrari, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment.
In plus, aveti dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau la instantele de judecata, in cazul in care considerati ca OLALA v-a incalcat vreun drept in baza prevederilor legale.

MODIFICAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Revizuim in mod constant toate politicile noastre si incercam sa fim la curent cu asteptarile pietei. Tehnologia se schimba in mod constant, la fel ca si practica legii si a pietei.
In consecinta, este posibil sa modificam din cand in cand aceasta politica de confidentialitate sau cand este nevoie.

Acest website foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati Politica de "Cookies".

Cookies

Un "cookie" este o mica bucata de text trimisa browserului tau de catre un site pe care il vizitezi. El ajuta siteul sa-si aminteasca informatiile despre vizita ta, cum ar fi moneda preferata si alte setari care iti permit sa utilizezi toate functionalitatile acestui site si sa ai o experienta de cumparare mai buna. Asta poate face mai usoara vizita ta si siteul mai util pentru tine. Cookie-urile joaca un rol important. Fara ele, utilizarea webului ar fi o experienta mult mai frustranta.

Noi utilizam cookie-urile in multe scopuri. Le folosim de exemplu, pentru a-ti aminti continutul cosului de cumparaturi atunci cand nu esti conectat, ultima categorie / produs vizitat si, cel mai important, pentru a te ajuta sa te inscri / accesezi serviciile noastre. Toate detaliile despre vizita ta sunt pastrate in cookie, pe computerul tau (nu pe sistemul nostru) timp de 24 de ore. Ele nu pot fi accesate de nimeni cu exceptia ta. Dupa 24 de ore acestea sunt sterse automat.

Unii oameni prefera sa nu permita cookie-urile, motiv pentru care cele mai multe browsere iti ofera posibilitatea de a gestiona cookie-urile pentru a te satisface.

In majoritatea browserelor poti configura reguli pentru a gestiona cookieurile pe baza de siteuri, oferindu-ti un control mai precis asupra confidentialitatii. Ce inseamna acest lucru este ca poti dezactiva cookieurile de pe toate siteurile, cu exceptia celor in care ai incredere.

In browserul Google Chrome, meniul Instrumente contine o opțiune pentru a Sterge datele de navigare.

In browserul Firefox, meniul Instrumente contine optiunea Optiuni dupa care selecteaza Confidentialitate.

In Internet Explorer, meniul Instrumente contine o optiune numita Optiuni pentru Internet, apoi selecteaza General.

In Safari, meniul optiunilor principale Safari contine o optiune Preferinte, apoi selecteaza Confidentialitate.

Poti utiliza informatiile de mai sus pentru a sterge cookieurile si alte date despre site si plugin, inclusiv datele stocate pe dispozitivul tau de Adobe Flash Player (cunoscute sub numele de module cookie Flash).

Ca regula generala pentru desktopuri / laptopuri, poti sterge rapid toate datele (istorie si cookieuri Ctrl + Alt + Del (Windows OS) sauComanda + Optiune + Stergere (MAC OS).

O alta metoda de a naviga fara cookieri estemodul incognito . Poti sa naviga in modul incognito atunci cand nu doresti sa fie inregistrate vizitele sau descarcarile siteului vizitat in istoricul de navigare si descarcare. Folosind modul incognito cookierile sunt sterse dupa ce inchizi toate ferestrele incognito.
Daca doresti sa te inregistrezi si / sau sa cumperi online, te rugam sa ai incredere in cookieurile de pe acest site.

Licente de software

Revizuire: 2.1, 02/12/2018
Drepturi de autor (C) 2008, 2018 OLALA.COM.AU (TM)
NSW, Australia

Oricui ii este permis sa copieze si sa distribuie copii ale acestui document de licenta, dar schimbarea nu este permisa.

PREAMBUL

Daca obtineti softwareul asa cum este definit mai jos in numele unei firme, declarati ca sunteti autorizat in mod corespunzator sa reprezentati compania si sa acceptati termenii si conditiile acestui acord in numele firmei ce o reprezentati. Prin urmare, se formeaza un contract obligatoriu intre OLALA.COM.AU (TM) si firma ce o reprezentati in conformitate cu termenii prezentului acord. Sunteti de acord sa nu comiteti sau sa incurajati nicio incalcare a acordului nostru cu firma ce o reprezentati.

Software SaaS CMS in cloud

OLALA.COM.AU (TM) furnizeaza software de tip SaaS CMS (Software as a Service Content Management System) in cloud, ceea ce inseamna ca softwareul este legat de web hostingul in cloud oferit de OLALA.COM.AU (TM) in diferite arii geagrafice, iar clientul nu are acces la codul sursa. Clientul foloseste serviciul furnizat pe baza platii unui abonament lunar care include dezvoltarea continua a softwareului, mentenanta sistemului de hosting cloud si suport tehnic. Pretul abonamentului lunar include pe langa suportul acordat pentru problemele tehnice si tranferul de date catre si de pe siteul tau si spatiul de stocare ocupat de continutului si datele dvs.

DREPTURI SI CONDITII DE PROPRIETATE

Toate drepturile, titlul si interesul, inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala ale softwareul furnizat sunt detinute de OLALA.COM.AU TM, care isi pastreaza toate drepturile care nu sunt acordate in mod expres in prezentul document. Nu aveti dreptul de a redistribui, vinde, recompila, reproduce sau a dezansambla softwareul furnizat de OLALA.COM.AU (TM). Softwareul, inclusiv versiunile modificate sau personalizarile, nu pot fi revandute sau redistribuite fara permisiunea scrisa explicita din partea OLALA.COM.AU (TM). OLALA.COM.AU (TM) isi rezerva dreptul de a refuza permisiunea de a utiliza acest produs software pentru orice persoana sau firma din orice motiv si poate face acest lucru fara notificare.

LICENTE

Fiecare copie a softwareului trebuie sa aiba o licenta proprie (separata). Nu aveti permisiunea de a face copii ale softwareului fara a achizitiona mai intai licentele suplimentare corespunzatoare. Licentele nu ofera niciun privilegiu de revanzare.

Softwareul de tip SaaS CMS este furnizat pe baza platii unui abonament lunar. Plata acestui abonament constutue dreptul clientului de al folosi cu buna intentie. Neplata abonamentului lunar, da dreptul OLALA.COM.AU (TM) de a suspenda serviciul catre client, incepand cu ziua urmatoare datii aniversare pana la data la care plata este confirmata. Daca plata nu este efectuata in termen de 30 de zile de la scadenta, acontul clientului este sters si nu mai poate fi recuperat.

DECLINAREA DE GARANTII

In masura permisa de legislatia locala, acest software va este oferit "ca atare" fara garantii sau conditii de orice natura, fie oral, fie scris, expres sau implicit. OLALA.COM.AU (TM) refuza in mod expres orice garantii implicite sau conditii de vandabilitate, calitate satisfacatoare, neincalcare si adecvare pentru un anumit scop.

POLITICA DE RAMBURSARE

Softwareul nu poate fi returnat pentru o rambursare decat daca se dovedeste a avea erori care il fac inutilizabil. In cazul in care va confruntati cu o problema cu orice software achizitionat, OLALA.COM.AU TM ofera servicii de asistenta pentru a ajuta la orice probleme tehnice. Nu exista rambursari pentru serviciile de instalare sau pentru orice software care a fost instalat, descarcat sau trimis prin e-mail. Cu toate acestea, in cazul in care apar erori si echipa de asistenta nu poate rezolva, o rambursare se emite in urmatoarea zi lucratoare.

30 DE ZILE GARANTIE daca produsele software nu fac exact ceea ce este scris in specificatia sa tehnica si echipa de asistenta nu a reusit sa rezolve toate problemele pe siteul clientului. Este necesar un acces complet la sistemul clientului pentru depanare. Nu exista nici o restituire, in niciun caz, daca clientul refuza sa ofere acces complet la sistemul sau pentru a permite echipei de suport OLALA.COM.AU sa remedieze problemele. Se pot aplica taxe pe baza complexitatii lucrarii. In acest caz, clientul nu va cere niciodata nici o compensatie.

Pentru softwareul de tip SaaS CMS nu sunt acordate rambursari pentru luna curenta deoarece la achizitionarea serviciului sunt alocate resurse pentru siteul clientului.
In cazul in care abonamentul pentru softwareul de tip SaaS CMS a fost platit pe un termen mai lung si se doreste incetarea serviciului, cererea de reziliere trebuie facuta cu minim 30 zile inainte de data aniversara. Suma de rambursat se va calcula si se va emite in urmatoarele 5 zile lucratoare.

INSTALARE

Trebuie sa faceti toate incercarile de salvare a datelor si a altor fisiere in timpul instalarii, la actualizarea sau la instalarea unei actualizari. OLALA.COM.AU (TM) nu isi asuma raspunderea pentru pierderea datelor sau alte pierderi rezultate din instalarea, actualizarea sau actualizarea softwareului. Hard diskurile (inclusiv, dar fara a se limita la, toate datele sau fisierele legate de OLALA.COM.AU (TM)) ar trebui sa fie intretinute in mod regulat si ar trebui intotdeauna sa fie salvate inainte de a incepe orice sarcina de instalare.

Softwareul de tip SaaS CMS este legat de web hostingul in cloud oferit de OLALA.COM.AU (TM) in diferite arii geagrafice funtie de locatia clientului.

In cazuri exceptionale, softwarelui de tip SaaS CMS poate fi achizitionat pentru o substantiala suma de bani. In aceste situatii, codul sursa va fi criptat, nu este garantata funtionarea pe nici un alt web hosting si nu este acordat supot tehnic. Deasemenea, nu sunt furnizate actualizari in aceste situatii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

OLALA.COM.AU (TM) isi asuma intreaga responsabilitate pentru protectia informatiilor personale ale unui client. OLALA.COM.AU (TM) nu vinde si nu ofera nici o informatie privata tertilor. Singurul motiv pentru utilizarea informatiilor dvs. este legat de procesul de depanare a problemelor. Nu stocam detaliile cartilor de credit si nu impartasim detalii despre clienti cu niciun tert.

DISCLAIMER GENERAL

OLALA.COM.AU (TM) nu isi asuma si nu accepta nici o raspundere pentru orice pierdere, deteriorare, furt, utilizare incorecta, defectiune etc. a hardwareului sau a datelor dvs. sau orice altceva care va apartine, indiferent de cauza sau motivul unei astfel de intamplari. OLALA.COM.AU (TM) si angajatii sai nu vor fi responsabili pentru profiturile pierdute, pierderile de afaceri sau alte daune consecvente, speciale, indirecte sau punitive, chiar daca au fost avertizate cu privire la posibilitatea unor astfel de daune sau pentru orice pretentie din partea vreunui tert . Aceste politici, termeni si conditii pot fi modificate fara notificare.

POLITICA DE LIVRARE

Obtineti accesul la descarcarea fisierelor pe care le-ati achizitionat de indata ce plata a fost confirmata. In circumstante specifice, poate fi o intarziere de maxim 24 de ore.

Obtineti accesul la serviciul SaaS pe care l-ati achizitionat de indata ce plata a fost confirmata. In circumstante specifice, poate fi o intarziere de maxim 24 de ore.

In cazul in care plata se efectueaza prin intermediul cardului de credit, atunci dumneavoastra, in calitate de client, vi se poate solicita sa trimiteti la OLALA.COM.AU unul sau mai multe documente pentru a va dovedi identitatea.

Acord de confidentialitate

Revizuire: 1.0 din 13/07/2015
Drepturi de autor (C) 2008, 2018 OLALA.COM.AU. TM
NSW, Australia

OLALA.com.au ("noi") va dezvalui informatiile confidentiale catre [Name] ........................................................................... ............ .. ("Dumneavoastra") pentru singurul scop al dvs. [introduceti scopul pentru divulgarea informatiilor] ...................................................... ("Scop Permis") in considerare de acord cu termenii si conditiile stabilite in prezenta scrisoare ("acord").

Definitii

1. In prezentul acord:
Informatiile confidentiale inseamna:
(a) existenta si continutul prezentului acord;
(b) faptul ca toate discutiile dintre dvs. si noi referitoare la Scopul Permis au avut loc sau vor avea sau ar putea avea loc si continutul oricarei astfel de discutii;
(c) informatii privind inventiile, operatiunile, procesele, proprietatea intelectuala, know-howul, drepturile de design, secretele comerciale, descrierile produselor, prototipurile, brevetele, aplicatiile, bazele de date, proiectiile financiare, situatiile financiare, evaluarile financiare, orice informatie si incidenta cu privire la dezvoltarea si executia afacerii, produselor, serviciilor, sistemelor, proceselor, metodologiilor sau programelor software;
(d) informatii privind codurile de acces, parolele sau metodele de acces pentru accesarea oricaror siteuri sau baze de date ale noastre;
(e) informatii privind planurile noastre de afaceri, oportunitatile de piata, tranzactiile, costurile, preturile, asociatiile de aranjamente financiare;
(f) toate informatiile (indiferent de forma sa materiala) dezvaluite de noi pentru dvs. sau in legatura cu Scopul Permis si orice material dezvoltat sau creat de dvs. bazat pe, derivat din, care include sau se refera la oricare dintre aceste informatie; si
(g) orice informatii care, datorita naturii sale sau a circumstantelor legate de divulgarea lor, sunt sau ar putea fi in mod rezonabil de asteptat sa fie considerate confidentiale pentru noi, dar nu include informatii care:
(h) se afla sau devine parte a domeniului public, altfel decat in cazul incalcarii prezentului acord sau a oricarei alte obligatii de confidentialitate datorate de noi; (i) puteti dovedi ca va era cunoscut deja la momentul dezvaluirii de catre noi; sau
(j) achizitionati de la o terta parte indreptatita sa o dezvaluie neconfidential. Organismele inrudite Corporatia are semnificatia data in Legea corporatiilor din 2001 (Cth).
Reprezentant inseamna un director, un ofiter, un angajat sau un consilier.

Obligatiile de confidentialitate

2. Trebuie sa pastrati natura confidentiala a informatiilor confidentiale.
3. Nu trebuie sa dezvaluiti, fara consimtamantul nostru prealabil scris, niciuna dintre informatiile confidentiale oricarei alte persoane decat cele ale reprezentantilor dvs. care au nevoie de acces la aceasta in legatura cu scopul permis.
4. Puteti utiliza numai informatiile confidentiale pentru scopul permis si puteti face copii ale informatiilor confidentiale numai in masura in care este in mod rezonabil necesar in acest scop.
5. Nu trebuie sa utilizati sau sa exploatati informatiile confidentiale in beneficiul dvs. sau in dezavantajul nostru competitiv.
6. Trebuie sa stabiliti si sa mentineti masuri de securitate eficiente pentru a proteja informatiile confidentiale impotriva accesului, divulgarii sau utilizarii neautorizate.
7. Nu trebuie sa angajati sau sa contractati nicio persoana care este in prezent angajata sau contractata de noi in orice moment in urmatoarele 12 luni si nici sa incheie nici un acord similar.
8. Daca si in masura in care oricare dintre informatiile confidentiale dezvaluite va contin informatii sau opinii cu privire la o persoana a carei identitate este rezonabila de a fi determinata de acea informatie sau opinie, trebuie sa respectati toate legile privind confidentialitatea sau protectia datelor care reglementeaza colectia, stocarea, utilizarea si divulgarea informatiilor, ca si cum ati fi fost supusi acestor legi.

Dezvaluirea catre reprezentanti

9. Puteti dezvalui informatiile confidentiale reprezentantilor dvs. numai daca:
(a) ne-ati notificat in scris despre numele si titlul reprezentantilor pe care doriti sa le dezvăluiti; si
(b) v-am dat permisiunea de a dezvalui informatiile confidentiale acelor reprezentanti.

Destinatar responsabil pentru comportamentul reprezentantilor

10. Ne garantati neconditionat si irevocabil ca Reprezentantii dvs. (indiferent daca sunt sau nu angajati sau angajati de dvs. sau de oricare dintre Corpurile dvs. Corporative) nu dezvaluie sau nu utilizeaza informatiile confidentiale intr-o maniera contrara acestui acord (ca si cum ar fi fost o petrecere la aceasta).
11. Sunteti de acord sa ne despagubiti si sa ne pastrati despagubiri impotriva oricarei raspunderi sau pierderii care rezulta direct sau indirect si a oricaror costuri, cheltuieli si cheltuieli suportate in legatura cu divulgarea sau utilizarea Informatiilor confidentiale de catre Reprezentantii dvs. intr-o maniera contrara la acest acord (ca si cum ar fi fost parte la acesta).

Dezvaluirea impusa de lege

12. Prezentul acord nu se aplica la divulgarea informatiilor confidentiale in masura in care este necesar ca acestea sa fie divulgate de dvs. in temeiul oricarei legi, reglementari, ordine ale oricarei agentii guvernamentale sau regulilor oricarei burse de valori. Cu toate acestea, inainte de orice astfel de divulgare, trebuie sa va, in masura in care nu contravine obligatiilor ce le revin in temeiul unei astfel de legi, reglementari, ordine sau reguli:
(a) ne anunta imediat despre cerinta de a divulga informatiile confidentiale; si
(b) ne ofera o oportunitate rezonabila de a contesta aceasta cerinta, precum si orice asistenta si cooperare rezonabila pe care le consideram necesare pentru a preveni sau minimiza divulgarea informatiilor confidentiale.

Restituirea si distrugerea informatiilor confidentiale

13. La cererea noastra, trebuie:
(a) sa returnati prompt sau, la alegerea noastra, sa distrugeti toate documentele tiparite si alte materiale care constituie informatii confidentiale (impreuna cu orice copie pe care ati facut-o) aflate in posesia sau controlul dvs. sau ale reprezentantilor dvs.;
(b) sa stergeti cu promptitudine toate informatiile confidentiale aflate in posesia sau controlul dvs. sau cele ale reprezentantilor dvs. care sunt stocate pe un suport electronic sau alt suport si pot fi recuperate in forma perceptibila; si
(c) in ciuda oricarui alt aspect al acestui acord, nu mai utilizati informatiile confidentiale. Cu toate acestea, nu vi se solicita sa returnati sau sa distrugeti documente sau alte materiale care constituie Informatii confidentiale in masura in care sunteti obligat prin lege sa le pastrati.

Dispozitii generale

Dreptul profesional privilegiat

14. Daca suntem indreptatiti sa solicitam privilegii profesionale in legatura cu unele sau cu toate informatiile confidentiale, nu renuntam la niciun drept la acest privilegiu, deoarece se refera la acele informatii prin dezvaluirea acestuia in baza prezentului acord.

Remedii pentru incalcare

15. Recunoaateti ca:
(a) o incalcare a acestui acord de catre dvs. va poate provoca daune ireparabile, pentru care daunele ar fi un remediu necorespunzator; si
(b) in plus fata de orice alte remedii care pot fi disponibile, putem solicita scutirea (sau similara) impotriva oricarei incalcari sau amenintari de incalcare a acestui acord de catre dvs.
16. Sunteti de acord sa ne despagubiti si sa ne pastrati despagubiri impotriva oricarei raspunderi sau pierderii care rezulta direct sau indirect din orice costuri, cheltuieli si cheltuieli suportate in legatura cu incalcarea acestui acord de catre dvs.

Proprietatea informatiilor confidentiale

17. Informatiile confidentiale sunt si vor ramane proprietatea noastra exclusiva si nimic din acest acord nu va confera niciun drept, titlu sau interes pentru el.

Sprijinirea Informatii Confidentiale

18. Recunoasteti ca nici noi, nici niciunul dintre reprezentantii nostri nu am facut sau nu oferim nicio reprezentare sau garantie, expresa sau implicita, cu privire la exactitatea sau exhaustivitatea informatiilor confidentiale.

Act de Renuntare

19. Recunoasteti si sunteti de acord ca, in limita maxima permisa de lege, noi si reprezentantii nostri nu vom fi raspunzatori pentru nici o pierdere sau daune suferite de orice persoana care utilizeaza, dezvaluie sau actioneaza asupra oricaror informatii confidentiale dezvaluite de noi sau oricare dintre Reprezentantii noștri, indiferent daca pierderile sau daunele apar in legatura cu orice neglijenta, incapacitate de plata sau lipsa de ingrijire din partea noastra sau de catre vreunul dintre Reprezentantii nostri sau din orice declaratie eronata sau din orice alta cauza.

Asigurari suplimentare

20. Atat pe dumneavoastra, cat si pe noi insine, ori de cate ori o cerem in mod rezonabil de catre cealalta parte, trebuie sa facem cu promptitudine sau sa aranjam ca altii sa faca acest lucru, tot ceea ce este necesar sau de dorit pentru a aplica integral acest acord.

Termenul obligatiilor de confidentialitate

21. Obligatiile dvs. de confidentialitate supravietuiesc timp de 12 luni de la data prezentului acord.

Legislatia si jurisdictia

22. Acest acord este guvernat de legile din New South Wales, iar partile se supun jurisdictiei instantelor acestui stat.

Va rugam sa confirmati acordul prin semnarea si intoarcerea la noi a copiei duplicatului anexat la aceasta scrisoare.

Nota: Va rugam sa ne contactati daca aveti nevoie sa ne semneze si sa ne trimiteti acest document. Va vom trimite documentul in pdf.

Noi folosim datele pe care tu le furnizezi prin interactiunea ta cu acest site folosind cookies. Toate datele colectate via cookies sunt esentiale pentru functionarea corecta a acestui site.
Daca nu esti conectat, toate informatiile sunt anonime. Pentru mai multe informatii citeste paginile: Protectie date personale si Cookies.