Vanzare online de bilete pentru evenimente

Website pentru organizare de evenimente OLALA CMS

Olala CMS permite crearea de websiteuri pentru organizare evenimente dedicate rezervarilor si vanzarilor de locuri la evemenimente. Evenimentele pot fi cu caracter permanent sau ocazionale, iar beneficiarii unui astfel de site pot fi:
- organizatorii de concerte,
- institutii de divertisment (teatre, cinemauri),
- institutii cultule (filarminici, muzee),
- administratiile locale (primarii),
- organizatii non profit care organizeaza evenimente caritabile,
- organizatori de evenimente de afaceri,
- sali de sport si divertisment,
- organizatori de excursii turistice si drumetii sau agentii turistice profilate pe mediatizarea evenimentelor culturale si de divertisment etc.

De ce as avea nevoie de website?

Evenimente sociale: spectacole, festivaluri, concerte, meciuri si competitii sportive, mese festive, excursii, tabere si drumetii
Evenimente de afaceri: targuri, expozitii, conferinte, seminarii, discursuri
Abonamente la activitati sportive si divertisment: sesiuni la sali de sport, yoga sau aerobic bazine si / sau sauna, sesiuni de dans sau de pictura, etc
Evenimente de caritate

Esti organizator de evenimente? Incepe aici

Modulul de evenimente permite configurarea de catre administrator in amanunt a urmatoarelor zone:

Zona evenimentelor este locul unde sunt introduse toate detaliile privind evenimentul curent. Zona evenimentelor este distribuita pe taburi tematice:

 • Detalii de baza: numele evenimentului, aici poate fi facut activ (vizibil in interfata utilizatorilor) sau dezactivat un eveniment, se alege categoria sau categoriile de evenimete sub care va fi listat evenimentul, se ataseaza locatia unde are loc evenimentul si este stabilit momentul cand are loc evenimentul.
 • Descrierea evenimentului: locul unde este scrisa descrierea evenimentului cu ajutorul unui editor html profesional.
 • Locurile, atelierele si scenele: fiecare dintre ele are asignat un tab in care au stabilit un nume (de obicei este un numar), o sectiune si pretul.
 • Imagini: in acest tab sunt introduse imaginile evenimentului si se stabileste modul in care vor fi afisate in fata utilizatorilor.
 • SEO: locul in care se face optimizarea evenimentului pentru motoarele de cautare.

Pentru a asigura comfortul celui care editeaza evenimentul, acesta poate previzualiza lucrul sau indiferent de statusul evenimentului (activ sau dezactivat).

Evenimente: locuri

Locuri

Elemente atasate: numar, rand, sala

Evenimente: ateliere

Ateliere

Elemente atasate: intervale de timp

Evenimente: scene

Scene

Elemente atasate: intervale de timp

Zona categorii din acest modul se refera la categoriile de evenimente. Un eveniment poate fi afisat intr-una sau mai multe categorii. O categorie poate fi categorie principala sau subcategorie a altei categorii.

Categoriile de eveniment are in componenta sa aceasi structura de taburi tematice specifice categoriilor de data aceasta:

 • Detalii de baza: numele categoriei, daca categoria curenta este activa (vizibila in interfata utilizatorilor) sau este dezactivata, daca este categorie principala sau este subcategoria carei categorii, ordinea in care va fi afisata in interfata utilizatorilor si ce evenimente are atasate.
 • Descrierea categoriei evenimentului: locul unde este scrisa descrierea pentru categoria evenimentului cu ajutorul unui editor html profesional. Aceasta descriere are probabil mai mult valoare pentru optimizarea continutului in privinta motoarelor de cautare.
 • Imagini: in acest tab sunt introduse imaginile pentru categoria curenta a evenimentelor si se stabileste modul in care vor fi afisate in fata utilizatorilor.
 • SEO: locul in care se face optimizarea categoriei curente a evenimentelor pentru motoarele de cautare.

Pentru a asigura comfortul celui care editeaza evenimentul, acesta poate previzualiza lucrul sau indiferent de statusul evenimentului (activ sau dezactivat).

Orice camp care nu contine informatie, nu fa vi afisat. Completeaza numai ce este aplicabil.

Locatiile reprezinta zona unde sunt descrise locatiile evenimentului. Locatiile au o structura de taburi tematice asemanatoare categoriilor:

 • Detalii de baza: numele locatiei, daca locatia curenta este activa (vizibila in interfata utilizatorilor) sau este dezactivata, adresa si coordonatele GPS si ordinea in care va fi afisata in interfata utilizatorilor.
 • Descrierea locatiei: locul unde este scrisa descrierea pentru locatia curenta cu ajutorul unui editor html profesional.
 • Imagini: in acest tab sunt introduse imaginile pentru locatia curenta a evenimentelor si se stabileste modul in care vor fi afisate in fata utilizatorilor.
 • SEO: locul in care se face optimizarea locatiei curente a evenimentelor pentru motoarele de cautare.

In zona filelor gasesti toate imaginile din zonele amintite: Evenimente, Categoriile evenimentelor si Locatiile evenimentelor.

Sistemul nu permite greseli umane. Daca o imagine a fost atasata la un eveniment, categorie de evenimente sau locatie nu va putea fi stearsa inainte de o detasa. Acesta impiedica aparitia imaginilor lipsa in interfata utilizatorilor.

Aceasta zona este zona de gestionare a imaginilor. Numai aici poti sterge o imagine neatasata din acest modul. Pe de alta parte, ai posibilitatea de a filtra imaginile care nu au fost atasate nicicarei zone.

Orice eveniment poate avea:

Website evenimente

Evenimente

Descriere, preturi, imagini, SEO

Evenimente: categorii evenimente

Categorii evenimente

Descriere, imagini, SEO

Evenimente: locatie

Locatii

Descriere, imagini, SEO

Evenimente: imagini

File

Descriere, imagini, SEO

Cum funtioneaza

Prin modulul de organizare evenimente, administratorul poate: crea evenimente cu descriere, imagini, organiza evenimentele pe categori si poate, inclusiv, gestiona in amanuntime partea de SEO. Orice eveniment poate avea spre vanzare locuri, ateliere si scene la care li se asigneaza o denumire unica (numar, rand, sala etc) si un pret. Atelierele si scenele se pot vinde / inchirea pe intervale de timp.

Imediat ce comanda a fost plasata, orice loc, scena sau atelier rezervat in comanda nu mai poate fi cumparat de altcineva timp de 24 de ore (intervalul poate fi ajustat). Daca plata este confirmata, locul este marcat ca vandut si scena sau atelier inchiriat pe intervalul de timp ales, daca este cazul. In cazul in care nu a fost confirmata plata, locul, atelierul sau scena este “eliberat“ si poate fi cumparat de altcineva.
Websiteul pentru organizare de evenimente bazat pe Olala CMS permite cumparearea de bilete fara autentificare obligatorie (nu este obligatoriu ca userul sa se inregistreze sau autentifice). Ca metode de plata sunt disponibile: PayPal, transfer bancar sau plata cu credit card prin telefon. Orice alt portal de plata poate fi implementat.

Locatia evenimentelor

Websiteul pentru organizare de evenimente bazat pe Olala CMS permite crearea de locatii in care se desfasoara evenimentele (parcuri, stadioane, piete sau cladiri si sali etc.) si se pot aduga “din mers” orase si tari. Informatiile adaugate la o locatie de exemplu (text si imagini) vor fi automat adaugate in toate locurile unde locatie respectiva este mentionata.

Locurile pot fi in functie de tipul evenimentului:

scaun sau pozitie

stand

Sectiunile specifice websiteului de organizare a evenimentelor

Website comenzi

Comenzi

Websiteul pentru organizare de evenimente bazat pe Olala CMS va scrie in baza de date si va afisa in interfata administrativa toate comenzile facute de clienti. In cazul in care clientul are acont si intra pe sistem, el va avea istoria comenzilor pe care le-a facut de-a lungul timpului. Deasemenea, comenzile vor fi trimise pe email clientului si administratorului in momentul in care comanda este trimisa.
Daca este cazul, comenzile utilizatorilor care aleg sa nu se inregistreze in sistem vor aparea tot aici.

Website utilizatori

Utilizatori

In cazul websiteului pentru organizarea evenimentelor marea majoritate a utilizatorilor vor fi clienti. Pe langa clienti, aici vor fi listati administratorii si oricare alta categorie de utilizatori aflati in sistem daca este cazul. Toti cei care au access (sunt inregistrati) la sistem vor fi listati aici cu detaliile lor stocate pe sistem. In fereastra detaliilor utilizatorului se vor gestiona toate drepturile acestuia: roluri, niveluri de acces si preturi.
In caz de nevoie, un utilizator nedorit va putea fi blocat de catre administrator, ceea ce inseamna ca nu-si va mai putea folosi creditalele pentru a se conecta la sistem. Operatiunea este reversibila.

Website evenimente

Evenimente

Aceasta este sectiunea specifica websiteurilor bazate pe OLALA CMS pentru organizarea de evenimente. Aici sunt gestionate detaliile referitoate la toate evenimentelor introduse in sistem: categoriile, locatiile, filele si evenimentele cu toate detaliile particulare ca: detaliile de baza, descrierea, locurile, atelierele si / sau scenele avute in vanzare cu preturile acestora, imaginile si sectiunea de SEO al fiecarui eveniment in parte.
Oricare dintre evenimente poate fi afisat publicului sau poate fi dezactivat daca nu se doreste afisarea lui pe moment. Administratorul va putea previzualiza oricare eveniment indiferent de statusul acestuia.

Meniu dinamic

Meniu dinamic

Poti crea/modifica meniul prin adaugare / stergere de optiuni pe verticala si orizontala (maxim 2 nivele pe orizontala). In viitor vor fi premise elemente multimedia (imagini/video) si mai multe nivele pe orizontala daca este necesar.

Pagini statice

Pagini statice

Poti crea si activa/dezactiva pagini folosind editor web profesional pus la dispozitia ta prin interfata de administrare a Olala CMS. De exemplu, pagina de intrare (acasa/home), contact, “despre noi” si asa mai departe.

Articole

Articole

Poti crea un “blog” al firmei sau sectiune de aricole. Blogul este o colectie de articole grupate pe categorii, data si autor (daca este necesar). Totul este sub controlul tau.

Galerie de imagini

Galerie de imagini

Poti crea albume grupate pe catgorii. Imaginilie sunt frumos prezentate ca si pe “Google imagini”, adica pot fi de marimi diferite si se organizeaza in asa fel incat sa nu existe spatii intre ele. Se pot mari si vizualiza ca si pe diapozitiv.

Pagina de contact

Pagina de contact

Ai pagina de contact aproape creata, inclusiv forma prin care un client va trimite un mesaj. Tot ce mai trebuie este sa adaugi detaliile tale de contact.

Caracteristicile websiteului de organizare evenimente bazat pe OLALA CMS

Website conform GDPR

Website conform cu GDPR si mai mult...

Websiteul de organizare de evenimente bazat pe OLALA CMS este conform regulamentului GDPR Europene. Utilizatorii sunt informati si obligati sa isi dea acordul privind colectarea datelor personale pe site, websiteul este deplin securizat si datele sunt transmise criptat.
In plus, Websiteul de organizare a evenimentelor bazat pe OLALA CMS are optinea de a permite pastrarea datelor utilizatorului numai pana dupa data evenimentului rezervat (cumparat) de utilizator, dupa care datele din baza de date for fi sterse de catre administratorul websiteului.
Deasemenea, utilizatorii pot rezerva (cumpara) un loc sau mai multe (atelier sau scena, dupa caz) in mod anonim, adica i se permite cumpararea fara a se inregistra pe site.
Bineinteles, toate aceastea fac parte din configurarea websiteului si pot sau nu sa fie implementate functie de modelul de afacere al clientului nostru.

Nelimitat numar de pagini, galerii sau articole

Nici o limitare

Websiteul de organizare de evenimente bazat pe OLALA CMS poate contine un numar nelimitat de pagini, galerii sau articole. Dealtfel, blogul in sine presupune un numar cat mai mare de articole care sa faca websiteul dinamic cu continua actualizare de continut. Oamenii si motoarele de cautare vor avea intotdeauna ceva nou de citit in websiteul tau si vor avea motiv sa revina periodic in siteul tau.
Evenimentele pot fi cu caracter permanent (spali de spectacole sau abonamente la activitati de sport si divertisment) sau ocazionale (targuri, festivaluri si asa mai departe). Websiteul de organizare de evenimente bazat pe OLALA CMS nu limiteaza numarul de evenimente. Deasemenea, evenimentele trecute pot fi dezactivate (nu mai sunt vizibile in interfata utilizatorilor) sau chiar sterse.

Content Management System, sistem de gestionarea a contunutului

Sistem de gestionare a continutului websiteului

OLALA CMS iti permite sa creezi si modifici paginilor (articolelor si galeriilor, deasemenea) fara a avea cunostinte de programare.
Acelasi principiu se aplica in cazul modulului de evenimente. Administratorul poate gestiona singur toate informatiile referitoare la evenimente de la descriere, introducere de imagini, crearea metatagurilor pentru SEO pe fiecare eveniment, adaugarea / stergerea recordurilor privind locurile, atelierele sau scenele, preturile acestora, precum si aplicarea de promotii daca este cazul. Deasemenea, categoriile, locurile si locatiile sunt pe acelasi calapod si sunt acceptate un numar nelimitat de recorduri. In pus evenimentele pot avea atasate documente care pot fi descarcate de care utilizatori daca este cazul.

Website suport si instruire

Suport si instruire

Consultantii OLALA CMS vorbesc aceasi limba cu tine in fusul tau orar. Ei se vor ingriji de tot ce ai nevoie pentru un bun start: achizitionare domeniu, personalizare (logo, culori, infatisare, continut de baza (acasa si contact), optimizare pentru motare de cautare a acestora si crearea a 2 canale de social media).
Consultantii nostri se vor ingriji de instruirea ta in folosirea acestui sistem de gestionare a continutului websiteului (Content Management System).

Optimizare motoarele de cautare

Optimizarea pentru motoarele de cautare

OLALA CMS este construit cu optimizarea pentru motoarele de cautare in minte pentru a maximiza succesul afacerii tale online. Fiecare pagina, eveniment, locatie, categorie si articol are o sectiune dedicata optimizarii pentru motoarele de cautare (Search Engine Optimization). Fiecarei imagini i se pot asigna taguri pentru motoarele de cautare (alt). Poti lua controlul asupra SEO in ceea ce priveste websiteul de organizarea a evenimentelor sau poti delega un consultant OLALA CMS s-o faca pentru tine.

Website pentru mobile

Website optimizat pentru mobile

Websiteul de organizare evenimente bazat pe OLALA CMS este optimizat pentru mobile atat din punct de vedere al vitezei de incarcare, cat si din punct de vedere al functionalitatii, aparentei si comfortului in utilizare. Aceasta caracteristica va avea ca efect valorificarea traficul via mobile (telefoane si tablete), trafic cu o preponderenta din ce in ce mai mare statistic vorbind.
Aplicatii pentru mobile vor fi disponibile si vor lucra in paralel cu websiteul.

Website cu OLALA CMS

Aspect modern, tehnologie de ultima ora

Websiteul de organizare evenimente bazat pe OLALA CMS este garantia ca vei folosi ultima tehnologie in domeniu, creativitatea si ultimele tendinte ca aspect al websiteului si funtionalitatea lui.

Website scalabil

Scalabilitate

Websiteul pentru rezervare de locuri la evenimente bazat pe Olala CMS poate functiona ca site de sine statator, in combinatie cu alte module disponibile in Olala CMS sau poate functiona pe langa siteul tau existent. Trebuie doar sa vorbesti cu un consultant al OLALA CMS si sa-i spui ce nevoi noi ai si el va gasi solutia optima pentru tine.
Daca ai nevoie de o funtionalitate care nu a fost inclusa inca in OLALA CMS este sufficient sa ne explici ce doresti si o vei avea la un pret simbolic imediat ce este posibil.

Website usor de folosit

Website usor de folosit

Websiteul de organizare evenimente bazat pe OLALA CMS este intuitiv si orientat pe usurinta de a fi folosit de catre toti utilizatorii.
Olala CMS este un sistem inteligent care ruleaza scripturi automate de autocorectare a datelor introduse in sistem si de automatizarea anumitor sarcini ca de exemplu completarea automata a sectiunii de SEO pe baza primei fraze din descrierea evenimentului, titlul evenimientului si categoria din care acesta face parte.

Website flexibil

Flexibilitate extrema

OLALA CMS duce la extrem flexibilitatea in apectul si funtionalitatea websiteului. OLALA CMS permite adaugarea de pagini personalizate, dincolo de capabilitatile editorului HTML inclus in acest CMS.

Gestionarea utilizatorilor websiteului

Gestionarea utilizatorilor

OLALA CMS permite gestionarea utilizatorilor. Orice website bazat pe OLALA CMS poate fi organizat ca utilizatorii sa poata sau nu sa-si creeze cont pe acest site. In principiu un website de organizarea evenimentelor permite inregistrarea utilizatorilor pentru a efectua tranzactia.
Deasemenea, OLALA CMS permite mai multi administratori cu rolurile lor, precum si editori pentru blog.

Website personalizat

Personalizare pe modelul afacerii

Websiteul de organizare a evenimentelor bazat pe OLALA CMS va fi personalizat pe modelul afacerii tale. Vor fi afisate in administrare numai functionalitatile de care ai nevoie pentru a simplifica interfata si a-ti usura introducerea de noi evenimente.
Pe de alta parte, daca nu completezi un camp, acesta nu va fi afisat in interfata utilizatorului. Completeaza numai ceea ce ai nevoie.
In pus fata de cele de mai sus, fiecare camp are o valoare implicita, ceea ce face si mai usoara trecerea cu vederea a anumitor campuri.

Spam filter

Website cu protectie antispam

In pus fata de un website oarecare, websiteul de organizare a evenimentelor bazat pe OLALA CMS vine cu doua nivele de protectie antispam pentru pagina de contact. Primul nivel este existenta unui modul profesional de captcha menit sa blocheze actiunea unei mashini de a arunca spam si / sau de a extrage date in mod automat din website. Al doilea nivel este bazat pe o lista de cuvinte si expresii pe baza carora mesajele trimise de persoane sa fie filtrate.
Deci, atat mesajele automate trimise de roboti cat si mesajele nelegitime trimise de persoane care intentioneaza spamuirea, sunt blocate.

Pentru a primi o consultatie gratuita si fara obligatii pentru websiteul pentru organizare de evenimente, contacteaza-ne astazi.
Vei primi o evaluare profesionala si prompta.

Agentia OLALA Romania

Noi folosim datele pe care tu le furnizezi prin interactiunea ta cu acest site folosind cookies. Toate datele colectate via cookies sunt esentiale pentru functionarea corecta a acestui site.
Daca nu esti conectat, toate informatiile sunt anonime. Pentru mai multe informatii citeste paginile: Protectie date personale si Cookies.