Site de ecommerce captivant, gata de a-ti propulsa afacerea.
Cu OLALA Shopping Cart succesul tau online este asigurat.

Magazin online OLALA Shopping Cart

OLALA Shopping Cart este un segment a lui Olala CMS dedicat pe solutii de ecommerce.

Trebuie sa iti reinnoiesti magazinul online? Ai nevoie de un magazin online gata de a rula in zile? Este magazinul tau online blocat intr-un sistem care nu accepta mai multe niveluri de pret, niveluri de acces sau mai multe depozite si nu permite actualizarea in masa a preturilor si stocurilor?
OLALA Shopping Cart iti va satisface toate nevoile. Ia-l acum!

De ce as avea nevoie de website?

Magazinul online creat cu OLALA Shopping Cart ofera flexibilitatea de fii personalizat dupa modelul afacerii tale:

Website pentru afacere de familie

Afacere de familie

Magazin online simplificat: preturile produselor nu contin TVA, interfata de administrare simplificata, transportul marfii poate fi gratuit (inclus in pretul produsului) sau o rata fixa acumulata la pretul produselor, plata facandu-se cu ramburs la livrare, clientii pot cumpara fara a fi obligati sa-si creaze un cont pe acest site.

Catalog online fara vanzare

Catalog online

Afaceri de intermedieri de vanzari care doresc mediatizarea produleor online, dar nu afiseaza preturi si nu permit cumparearea produselor direct de pe site.

Website pentru producatori

Producatori si fabrici

Firme care doresc promovarea online a propiei marci - creat retea online de distribuitori, prezentarea produselor si punerea la dispozitia doritorilor a detaliilor tehnice, imagini, etc.

Magazin fizic si online

Magazin care vinde si online

Magazin online care sa functioneze pe langa magazin fizic pentru obtinerea maximului de vanzari: preturi purtatoare de TVA, instrumente de promovarea online care lucreaza in paralel cu promovarea offline, instrumente de fidelizare a clientilor, implementare tarife curieri si portal de plata. Permite actualizare preturi si stocuri in masa.

Magazin online dedicat unui singur produs

Magazin online dedicat unui singur produs

Magazin online de promovare a unui singur produs cu toate instrumentele necesare

Magazin online vanzari engros

Magazin online pentru vanzari engros

Acest gen de website are rol de ai proteja pe revanzatori si de a nu le face concurenta, permitandu-le sa isi pastreze clientii. Magazin online care nu afiseaza preturile pentru utilizatorii neconectati, iar cei care au cont pe site trebuie aprobati de catre administratorul siteului. Acestia din urma dupa aprobare pot vedea preturile si pot cumpara de pe website.
Permite actualizare preturi si stocuri in masa.

Depozit cu magazin

Depozit cu magazin online

Magazin online care sa functioneze pe langa un depozit sau mai multe depozite ale aceleiasi firme: vanzari engros cu preturile si vizibilitatea produselor stabilite pe categorii de clienti (firme), multiple comenzi plasate de un client cu plata dupa un termen stabilit. Clientii sunt recunoscuti de sistem ca avand un anumit nivel de preturi si / sau un anumit nivel de acces la produse sau resursele acestora (nivel de vizibilitate) pe baza detaliilor lor de conectare. OLALA Shopping Cart permite si negociere pe vanzare, adica ajustarea preturilor pentru un client, la o anumita comanda sau produs. Pentru depozite sunt disponibile importul in masa de preturi si stocurilor pentru actualizarea lor automata in site.

Magazin online fara stocuri

Magazin online fara detinere de stocuri

Acest website este dedicat firmelor de intermediere care investesc intr-un magazin online puternic si logistica, dar nu stocheaza marfa. Magazinul online va afisa produsele la pretul lor de vanzare, iar cand produsele sunt comandate online pe siteul lui, o comanda va fi trimisa imediat furnizorului direct. Acesta trimite marfa direct la cel care a facut comanda online fara a mai plimba marfa pe la detinatorul (intermediarul) magazinului online.
Acelasi lucru poate fi realizat cu mai multi furnizori care accepta o asemena intelegere. Fiecare dintre furnizori va primi comanda de la magazinul online numai cu produsele pe care le vinde, nu vor aparea toate produsele comandate de utilizatorul magazinului online.
Plata online sau la curier este facuta catre detinatorul websiteului, acesta urmand sa isi achite furnizorul conform intelegerii dintre ei.

Ce poti vinde:

Magazinul online creat cu OLALA Shopping Cart functineaza pentru produse fizice, produse virtuale - descarcate online - (software, documente electronice, abonamente electronice, etc) sau produse personalizate (exeplu aplicare emblema firma pe camasile cumparate, personalizarea unui costum dupa dimensiunile trimise de client la momentul comenzii).

Magazin online: produse fizice

Produse fizice

(de la utilaje, la haine si incaltaminte,
de la parfuri si carti, la produse facute de mana
de la produse industriale, la produse de serie mica sau unicate)

Magazin online: produse virtuale

Produse virtuale

- descarcate online -
(software,
documente electronice,
abonamente electronice, etc)

Magazin online: produse personalizate

Produse personalizate

(aplicare emblema firma pe camasile cumparate,
personalizarea unui costum dupa dimensiunile trimise de client la momentul comenzii, etc)

Magazin online: pachete

Pachete

(cumperi produsul x - primesti gratis produsul y,
cumperi doua perechi de z - primesti a treia gratis,
cumperi produsul x - poti cumpara produsul y la jumatate de pret)

Sectiunile specifice magazinului online

"Adictiv de usor de folosit" si "Puterea siplicitatii" nu sunt numai sloganuri, sunt esenta lui OLALA Shopping Cart.
OLALA Shopping Cart este destinat celor care doresc sa faca bani folosind un magazin online, fara stres. OLALA Shopping Cart este bine organizat si fluid - tu focalizeaza-te asupra afacerii tale. Noi vom avea grija de tot de la configurarea websiteului tau de ecommerce pana la a mentine sistemul functional tot timpul.

Websiteul de ecommerce creat pentru afacerea ta online va fi configurat conform discutiei prealabile avute cu tine. Tu decizi care din functionalitatile lui OLALA Shopping Cart vrei sa le folosesti. Interfata administrativa nu va fi ingreunata de functionalitati de care nu ai nevoie.
OLALA Shopping Cart este un instrument de piata, nu doar un website.

Noi functionalitati adaugate in timp pe parcursul dezvoltarii continue a acestui sistem. Te vom tine la curent intotdeauna.

Website comenzi

Comenzi

Magazinul online bazat pe OLALA Shopping Cart va scrie in baza de date si va afisa in interfata administrativa toate comenzile facute de clienti. In cazul in care clientul are acont si intra pe sistem, el va avea istoria comenzilor pe care le-a facut de-a lungul timpului. Deasemenea, comenzile vor fi trimise pe email clientului si administratorului websiteului in momentul in care comanda este trimisa.
Daca este cazul, comenzile utilizatorilor care aleg sa nu se inregistreze in sistem vor aparea tot aici.

Website utilizatori

Utilizatori

In cazul magazinului online marea majoritate a utilizatorilor vor fi clienti. Pe langa clienti, aici vor fi listati administratorii si oricare alta categorie de utilizatori aflati in sistem daca este cazul. Toti cei care au access (sunt inregistrati) la sistem vor fi listati aici cu detaliile lor stocate pe sistem. In fereastra detaliilor utilizatorului se vor gestiona toate drepturile acestuia: roluri, niveluri de acces si preturi.
In caz de nevoie, un utilizator nedorit va putea fi blocat de catre administrator, ceea ce inseamna ca acesta nu-si va mai putea folosi creditalele pentru a se conecta la sistem. Operatiunea este reversibila.

magazin online: produse

Magazin

Aceasta este sectiunea specifica websiteurilor bazate pe OLALA Shopping Cart pentru organizarea magazinului online. Aici sunt gestionate detaliile referitoate la toate produsele introduse in sistem: categoriile, marcile, optiunile, caracteristicile, filele siprodusele cu toate detaliile particulare ca: detalii de baza, descriere, optiunile, variantele si preturile produsului, filele atasate, imaginile produsului si partea de optimizare pentru motoarele de cautare.
Oricare dintre produse poate fi afisat publicului sau poate fi dezactivat daca nu se doreste afisarea lui pe moment. Administratorul va putea previzualiza oricare produs indiferent de statusul acestuia.

Meniu dinamic

Meniu dinamic

Poti crea/modifica meniul prin adaugare / stergere de optiuni pe verticala si orizontala (maxim 2 nivele pe orizontala). In viitor vor fi premise elemente multimedia (imagini/video) si mai multe nivele pe orizontala daca este necesar.

Pagini statice

Pagini statice

Poti crea si activa/dezactiva pagini folosind editor web profesional pus la dispozitia ta prin interfata de administrare a Olala CMS. De exemplu, pagina de intrare (acasa/home), contact, “despre noi” si asa mai departe.

Articole

Articole

Poti crea un “blog” al firmei sau sectiune de articole. Blogul este o colectie de articole grupate pe categorii, data si autor (daca este necesar). Totul este sub controlul tau.

Galerie de imagini

Galerie de imagini

Poti crea albume grupate pe catgorii. Imaginilie sunt frumos prezentate ca si pe “Google imagini”, adica pot fi de marimi diferite si se organizeaza in asa fel incat sa nu existe spatii intre ele. Se pot mari si vizualiza ca si pe diapozitiv.

Pagina de contact

Pagina de contact

Ai pagina de contact aproape creata, inclusiv forma prin care un client va trimite un mesaj. Tot ce mai trebuie este sa adaugi detaliile tale de contact.

Spune ce ai nevoie si noi iti dam

Consultantii OLALA Shopping Cart iti vor explica toata complexitatea sistemului pentru ca tu sa poti alege ce ai nevoie. Asta va fi garantia ca primesti ce platesti si nu platesti ce nu folosesti.

Sunt doua configuratii standard de la care se pleaca:

 • Magazin online - pentru noi afaceri online si afaceri de mica anvergura
 • Platforma de ecommerce - pentru depozite si platforme de distribuitori

Afaceri online noi si afaceri de mica anvergura

Adictiv de usor de folosit


Este atat de simplu, trebuie numai creata o categorie cel putin, adaugate produsele (cu preturi, descriere si imagini) si incepi sa vinzi.

Principalele particularitati

 • Produse, Categorii, Optiuni (culori, marimi), Promotii, Administrare de ordine
 • Un depozit, un birou
 • Toti clientii sunt consumatori obisnuiti
 • Controlul stocurilor este neactivat (poate fi activat cu o apasare de mouse)
 • Multiple nivele de preturi, nivele de acces, tipuri de utilizatori sunt dezactivate

Magazinul tau online este personalizat pe firma ta.

Depozite si platforme de distribuitori

Puterea simplicitatii


Include toata experienta nostra in construirea de siteuri ecommerce inca din 2009.

Principalele particularitati

 • Produse, Categorii, Marci, Optiuni (culori, marimi), Promotii, Administrare de ordine
 • Multiple depozite, birouri si valute de baza (lista si mapa)
 • Multiple tipuri de clienti (consumatori, distribuitori), multiple niveluri de preturi si access
 • Controlul stocurilor pe depozite pe varianta produsului
 • Actualizare in masa a preturilor si stocurilor produselor si marimii si greutatii pachetului produselor expediate la clienti

Magazinul tau online este personalizat pe firma ta.

OLALA Shopping Cart in limba ta

OLALA Shopping Cart este un CMS (content management system) multilingual si poate fi personalizat pentru orice limba europeana. Fiind un ecommerce CMS iti va permite gestionarea intregului continut a siteului fara a fi necesare cunostinte de programare cu focalizare pe gestionarea produselor.

Caracteristicile magazinului online bazat pe OLALA Shopping Cart

Website conform GDPR

Website conform cu GDPR si mai mult...

Magazinul online bazat pe OLALA Shopping Cart este conform regulamentului GDPR Europene. Utilizatorii sunt informati si obligati sa isi dea acordul privind colectarea datelor personale pe site, websiteul este deplin securizat si datele sunt transmise criptat.
In plus, utilizatorii pot cumpara un produs sau mai multe in mod anonim, adica i se permite cumpararea fara a se inregistra pe site.
Bineinteles, toate aceastea fac parte din configurarea websiteului si pot sau nu sa fie implementate functie de modelul de afacere al clientului nostru.

Nelimitat numar de pagini, galerii sau articole

Nici o limitare

Magazinul online bazat pe OLALA Shopping Cart poate contine un numar nelimitat de pagini, galerii sau articole.
Magazinul online bazat pe OLALA Shopping Cart nu limiteaza numarul de produse si categorii de produse. Deasemenea, produsele nedisponibile temporar pot fi dezactivate (nu mai sunt vizibile in interfata utilizatorilor) sau chiar sterse in cazul produselor care nu mai sunt disponibile.

Content Management System, sistem de gestionarea a contunutului

Sistem de gestionare a continutului websiteului

OLALA Shopping Cart iti permite sa creezi si modifici paginilor (articolelor si galeriilor, deasemenea) fara a avea cunostinte de programare.
Acelasi principiu se aplica in cazul modulului de magazin. Administratorul poate gestiona singur toate informatiile referitoare la produse de la descriere, introducere de imagini, crearea metatagurilor pentru SEO pe fiecare produs, adaugarea / stergerea recordurilor privind variantele produselor, preturile acestora, precum si aplicarea de promotii daca este cazul. Deasemenea, categoriile si marcile sunt pe acelasi calapod si sunt acceptate un numar nelimitat de recorduri. In pus produsele pot avea atasate documente care pot fi descarcate de care utilizatori daca este cazul.

Website suport si instruire

Suport si instruire

Consultantii OLALA Shopping Cart vorbesc aceasi limba cu tine, in fusul tau orar. Ei se vor ingriji de tot ce ai nevoie pentru un bun start: achizitionare domeniu, personalizare (logo, culori, infatisare, continut de baza (acasa si contact), optimizare pentru motare de cautare a acestora si crearea a 2 canale de social media).
Consultantii nostri se vor ingriji de instruirea ta in folosirea acestui sistem de gestionare a continutului magazinului online (Content Management System).

Optimizare motoarele de cautare

Optimizarea pentru motoarele de cautare

OLALA Shopping Cart este construit cu optimizarea pentru motoarele de cautare in minte pentru a maximiza succesul afacerii tale online. Fiecare pagina, produs, marca, categorie si articol are o sectiune dedicata optimizarii pentru motoarele de cautare (Search Engine Optimization). Fiecarei imagini i se pot asigna taguri pentru motoarele de cautare (alt). Poti lua controlul asupra SEO in ceea ce priveste magazinul online sau poti delega un consultant OLALA Shopping Cart s-o faca pentru tine.

Website pentru mobile

Website optimizat pentru mobile

Magazinul online bazat pe OLALA Shopping Cart este optimizat pentru mobile atat din punct de vedere al vitezei de incarcare, cat si din punct de vedere al functionalitatii, aparentei si comfortului in utilizare. Aceasta caracteristica va avea ca efect valorificarea traficul via mobile (telefoane si tablete), trafic cu o preponderenta din ce in ce mai mare statistic vorbind.
Aplicatii pentru mobile vor fi disponibile si vor lucra alaturi cu magazinul online.

Website cu OLALA Shopping Cart

Aspect modern, tehnologie de ultima ora

Magazinul online bazat pe OLALA Shopping Cart este garantia ca vei folosi ultima tehnologie in domeniu, creativitatea si ultimele tendinte ca aspect al magazinului online si funtionalitatea lui.

Website flexibil

Flexibilitate extrema

OLALA Shopping Cart duce la extrem flexibilitatea in apectul si funtionalitatea websiteului. OLALA Shopping Cart permite adaugarea de pagini personalizate, dincolo de capabilitatile editorului HTML inclus in acest CMS.

Website usor de folosit

Website usor de folosit

Magazinul online bazat pe OLALA Shopping Cart este intuitiv si orientat pe usurinta de a fi folosit de catre toti utilizatorii: clienti si administratori.
Olala CMS este un sistem inteligent care ruleaza scripturi automate de autocorectare a datelor introduse in sistem si de automatizarea anumitor sarcini ca de exemplu completarea automata a sectiunii de SEO pe baza primei fraze din descrierea produsului, titlul produsului si categoria din care acesta face parte.

Website scalabil

Scalabilitate

Magazinul online bazat pe OLALA Shopping Cart poate functiona ca site de sine statator, in combinatie cu alte module disponibile in Olala CMS sau poate functiona pe langa siteul tau existent. Trebuie doar sa vorbesti cu un consultant al OLALA Shopping Cart si sa-i spui ce nevoi noi ai si el va gasi solutia optima pentru tine.
Daca ai nevoie de o funtionalitate care nu a fost inclusa inca in OLALA Shopping Cart este sufficient sa ne explici ce doresti si o vei avea la un pret simbolic imediat ce este posibil.

Gestionarea utilizatorilor websiteului

Gestionarea utilizatorilor

OLALA Shopping Cart permite gestionarea utilizatorilor. Orice website bazat pe OLALA Shopping Cart poate fi organizat ca utilizatorii sa poata sau nu sa-si creeze cont pe acest site. In principiu un magazin online permite inregistrarea utilizatorilor pentru efectuarea tranzactiilor.
Deasemenea, OLALA Shopping Cart permite mai multi administratori cu rolurile lor, precum si editori pentru blog daca este cazul.

Website personalizat

Personalizare pe modelul afacerii

Magazinul online bazat pe OLALA Shopping Cart va fi personalizat pe modelul afacerii tale. Vor fi afisate in administrare numai functionalitatile de care ai nevoie pentru a simplifica interfata si a-ti usura introducerea de noi produse.
Pe de alta parte, daca nu completezi un camp, acesta nu va fi afisat in interfata utilizatorului. Completeaza numai ceea ce ai nevoie.
In pus fata de cele de mai sus, fiecare camp are o valoare implicita, ceea ce face si mai usoara trecerea cu vederea a anumitor campuri.

Pentru a beneficia de personalizarea magazinului tau online iti stau la dispozitie consultantii nostri. Ei te pot ajuta cu crearea vizuala a interfetei magazinului online, personalizarea magazinului online pe modelul afacerii tale, traning de folosire a acestui content management system (CMS) si, nu in ultimul rand, gestionarea produselor pentru tine in cazul in care doresti delegarea acestei operatiuni.

Agentia OLALA Romania

Noi folosim datele pe care tu le furnizezi prin interactiunea ta cu acest site folosind cookies. Toate datele colectate via cookies sunt esentiale pentru functionarea corecta a acestui site.
Daca nu esti conectat, toate informatiile sunt anonime. Pentru mai multe informatii citeste paginile: Protectie date personale si Cookies.